"Z ustvarjanjem vsebin, ki so bile zanimive in modne narave, predvsem pa v koraku s smernicami družbenih omrežij, ki so se skozi leta spreminjale." (Vir: 107)
Vplivneži
Re: Vplivneži
"Dolgo sem mislila, da bo moje zasebno življenje lahko ločeno od mojega posla, potem pa sem ugotovila, da diham s svojim poslom in da to ni nekaj, kar bom lahko ločevala, ker je del mene. Edina ločnica je ta, da na družbenih omrežjih nekaterih zasebnih stvari ne delim, ker menim, da to ni potrebno." (Vir: 107)
Klemen Selakovič pravi, "da mu kot otroku v šoli ni šlo najbolje, zato se je počutil neumnega. Vedel je, da mora narediti šolo, če želi v življenju nekaj doseči, a si o tem ni upal sanjati." (Vir: 107)
"To je bila moja (op.: Klemen Selakovič) travma, zaradi katere sem imel občutek, da se moram še bolj dokazati družbi, da vidi, da sem sposoben. Če bi verjel ideji, da nisem pameten, bi namreč moje življenje lahko zavilo v popolnoma drugo, celo napačno smer. A sem imel srečo,« razmišlja. Bil pa je zelo radoveden. Takrat še ni bilo interneta, ..." (Vir: 107)